Στην εταιρία JUST Solutions εμπνεόμαστε από τον καφέ και δημιουργούμε καινοτομίες. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε επαγγελματικό εξοπλισμό, με στόχο τη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε στους επιχειρηματίες, αλλά και την αναβάθμιση της γεύσης του καφέ που απολαμβάνουμε όλοι.  

Κάθε μηχανή JUST είναι αποτέλεσμα πολύπλευρης έρευνας και συνεχών δοκιμών μιας δυνατής ομάδας επιστημόνων και τεχνικών, που εργάζονται με αφοσίωση για να δημιουργήσουν άψογες κατασκευαστικά μηχανές, με καινοτόμο λειτουργία και σχεδιασμό αιχμής.

Η εταιρία μας αναπτύσσει και εξελίσσει συνεχώς τα προϊόντα της, επενδύοντας στην έρευνα και την τεχνολογία. Η διαρκής και άμεση επικοινωνία με τους πελάτες μας, αποτελεί για εμάς φιλοσοφία και έναυσμα εξέλιξης, ώστε να μπορούμε να τους παρέχουμε πάντα αυτό που πραγματικά χρειάζονται, και να κερδίζουν και οι ίδιοι και οι πελάτες τους.

Όραμά μας είναι να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα του καφέ, εξαλείφοντας τα λάθη που επηρεάζουν την απόλαυσή του και συστηματοποιώντας τον άριστο τρόπο παραγωγής του, δημιουργώντας συγχρόνως νέες δυνατότητες στο χώρο του καφέ και της εστίασης.