Παγκόσμια καινοτομία, με αναγνωρισμένη τεχνική πρωτοτυπία και μηχανική αρτιότητα, οι συσκευές JUST καταργούν το κουτάλι και δίνουν οριστική λύση στο πρόβλημα της κακής αναλογίας ζάχαρης σε κάθε καφέ, αλλά και στα λάθη που οφείλονται στον παρασκευαστή.

Με τη σταθεροποίηση των δόσεων, δίνουν απόλυτο έλεγχο στο τελικό προϊόν, προσφέροντας σταθερή ποιότητα στον καταναλωτή, ευκολία και ταχύτητα στην παραγωγή και οικονομία πρώτων υλών στην επιχείρηση.

Το λειτουργικό τους σύστημα έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις ανάγκες του μέσου παρασκευαστή και δοκιμάστηκε επί μήνες σερβίροντας εκατομμύρια καφέδες, με στόχο το τρίπτυχο :
ακρίβεια – ταχύτητα – αξιοπιστία.

ssdfsdfsdf-1-of-1

Οι συσκευές JUST εξασφαλίζουν:

Η μοναδικότητα των μηχανών μας, σχεδιασμένες για τις ανάγκες του επαγγελματία, σε συνδυασμό με τα προτερήματα που διαθέτουν, τις καθιστούν την ιδανική επιλογή για την επιχείρηση σας.

Γρήγορη απόσβεση αγοράς

Βελτιωμένες επιδόσεις, ικανοποιημένοι καταναλωτές και περισσότεροι πελάτες ισοδυναμούν με σίγουρη απόδοση κέρδους.

Σταθερή ποιότητα

Βελτιώνουν και σταθεροποιούν το τελικό προϊόν, δίνοντας την ιδανική γεύση, κάθε φορά.

Εύκολη χρήση

Ένα εύχρηστο και απόλυτα λειτουργικό control panel μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα, καθιστώντας περιττή την εκπαίδευση του προσωπικού και εξασφαλίζοντας τη γρήγορη και χωρίς προβλήματα παραγωγή.

Μεγαλύτερη ταχύτητα

Υποστηρίζουν τη συστηματοποιημένη και χωρίς λάθη παραγωγή, αυξάνοντας σημαντικά την ταχύτητα εξυπηρέτησης των πελατών.

Πρακτικό γέμισμα

Χάρη στο φαρδύ στόμιο της χοάνης, το γέμισμα των πρώτων υλών γίνεται απλά και εύκολα, ενώ η χωρητικότητά του δοχείου εξασφαλίζει τη μακρά διάρκεια χρήσης, απαλλάσσοντας την παραγωγή από συχνές διακοπές.

Εύκολο καθάρισμα

Κατασκευασμένες από ειδικά υλικά και με αποσπώμενα εξαρτήματα, καθαρίζονται απλά, γρήγορα και χωρίς κίνδυνο φθοράς.

Το νέο σύστημα JUST, ο καλύτερος φίλος του Barista!